Receptje uit de kookboeken van Pascale Naessens deze keer! Iets heel anders, maar wel lekker!
Nodig :
4 schoongemaakte inktvissen
1kg bevroren garnalen (300gr uitgelekt)
2 grote tomaten
1/2 rode paprika
1 knoflookteentje
1 grote bos kruiden (peterselie, koriander,..)
sap van 1/2 limoen
olijfolie
Verwarm de oven op 180graden.
Laat de garnalen ontdooien en dep ze droog. Mix 1 tomaat, de paprika, knoflook, verse kruiden en de garnalen in de blender. Giet er een scheut olijfolie bij en het limoensap. Kruid stevig met p&z.
Vul de inktvissen met dit mengsel op, sluit ze af met een prikker. Zet ca. 20 min in de oven.
Smakelijk!
Liefs, Saartje
Ik huiver een beetje voor de inktvis... Maar het ziet er wel lekker uit.
BeantwoordenVerwijderenHuisvlijt
Bedoel je diepgevroren scampi's? En is 1kg niet heel veel voor 2 P?
BeantwoordenVerwijderen