zondag 29 maart 2015

Big Blogameetup : het verslagje

Gisteren was het eindelijk zover! Lang naar uitgekeken, en eigenlijk een hele toffe avond gehad! Het begon allemaal gisteren om 15u ergens op de A12, daar had ik afgesproken met Zoë, we gingen carpoolen. We hadden elkaar nog nooit gezien, dus dat op zich was al best spannend!
Maar het klikte meteen, en we reden samen naar Antwerpen. We waren er ietsje te vroeg en een koffietje in de toffe Coffeelabs smaakte enorm.

Rond 16u, naar de 2de verdieping waar we werden ontvangen door Soetmin, we plakten onze naamkaartjes op en gingen onszelf in de massa mengen... Er waren wel veeeel dames!

Er waren sprekers, er was yummie eten, drank a volonté, toffe mensen, rijkelijk gevulde goodiebags, toffe sponsors, en vooral veeeeel gelijkgestemde zielen! Veel gehoord : ik twijfelde zo om me in te schrijven....ik ken hier niemand...

Enkele sfeerbeeldjes :

prijzen te winnen!

de organisatrices

het yummie dessert

tetteren, tetteren en tetteren

leuke mensen leren kennen

Ik vond het een geslaagde avond, nu kruip ik terug achter mijn laptopje, moederziel alleen... Maar ik zie jullie dagelijks terug op Facebook, Blogger, Instagram,.... en hopelijk zien we elkaar op een volgende blogmeeting!

Hou mijn blog in de gaten, want met wat er in de goodiebag zat, kan ik nog wel wat blogpostjes vullen! :-)

Liefs, Saartje

9 opmerkingen:

 1. hihi, de selfie is tof! Was leuk om je te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk voor jou saartje!even genieten en nieuwe mensen leren kennen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het was plezant om je te leren kennen en man, bij het zien van dat dessertenbuffet krijg ik alweer water in mijne mond :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't zal wel leuk geweest zijn.:-) ooit doe ik misschieneens mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super om je te leren kennen!
  Ik heb alvast absoluut geen spijt dat ik gegaan ben. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen