vrijdag 19 juni 2015

Friday Feeling

Alweer een tijdje geleden...maar hier is mijn "Friday Feeling" :

*afgelopen maandag ging ik naar een kennismakingsworkshop van gelaatsproducten, alle soorten producten, van dagcréme tot peeling tot maskers...het was een leerrijke namiddag!
*dinsdag een rustig dagje, we gingen naar het oudercontact van Fien...alles super OK! Een hele rustige dame in de klas, zei de juf. Ze wordt volgend jaar een 2de kleuterklasser :-) 's Avonds nog 2 klantjes en de dag zat er weeral op!
*woensdag een snipperdag, mannetje een dag vakantie en de dochter een dagje niet naar school. We maakten er een leuke uitstap van naar domein Puyenbroeck. Fien heeft er zich heel de dag uitgeleefd in de vele speeltuinen, en we genoten samen van een lekker zonnetje!
*een dagje shoppen op donderdag, ik ging met mams en Noor naar het shoppingcenter in St Niklaas, ik kocht er een leuk kleedje voor de doop van Noor binnenkort...
*en vandaag vrijdag.....een rustige dag : de verplichte boodschappen vandaag, dus straks hop naar de winkel. Vanavond is er de kaas- en wijnavond bij Fien op school. Dus niet koken vandaag!
*en dan.............weekend! Morgen op bezoek bij oma en daarna met vrienden afgesproken om samen sushi te gaan eten...en zondag gaan we naar Antwerpen om oma Reus te zoeken....spannend!

Fijn weekend iedereen!
Liefs, Saartje

4 opmerkingen:

 1. Jij ook fijn weekend! Wat is domein Puyenbroeck?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, je kan erop klikken in mijn tekst, dan kom je op de site. Het is een provinciaal domein met zwembad, treintje, speeltuinen, veel groen,...leuk voor de kids! :-)
   grtjs

   Verwijderen
 2. Wat een goed gevulde week. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het provicinaal domein van Kessel-Lo is ook supergezellig om met kindjes te doen. Waarschijnlijk al wat uit de richting voor jullie?!
  Was het de moeite, oma Reus?

  BeantwoordenVerwijderen