vrijdag 16 oktober 2015

Vis met kruiden, kokosmelk, limoen en tomaatjes


Nodig :
400 gr stevige witte visfilet
15 kleine trostomaatjes
4 grote eetlepels kokosmelk
2 limoenen
1 grote bos verse kruiden (dille,korinader,...)
1 knoflookteentje
olijfolie

Meng de kokosmelk met het sap van 1 limoen en een scheut olijfolie. Kruid met p&z en de fijngesnipperde knoflook. Hak de kruiden en halveer de tomaatjes. Snijd de andere limoen in plakjes.
Neem een vuurvaste schaal, leg er een eerste deel ven de vis in en strooi hierover een deel van de kruiden en een deel van het sausje. Ga zo verder en eindig met de kruiden en het sausje.
Leg de tomaatjes en de plakjes limoen eromheen.
Zet in de oven, 30 min op 180graden.

Smakelijk!
Liefs, Saartje

1 opmerking: