woensdag 27 januari 2016

Inktvis opgevuld met garnalen, groenten en kruiden

Receptje uit de kookboeken van Pascale Naessens deze keer! Iets heel anders, maar wel lekker!


Nodig :
4 schoongemaakte inktvissen
1kg bevroren garnalen (300gr uitgelekt)
2 grote tomaten
1/2 rode paprika
1 knoflookteentje
1 grote bos kruiden (peterselie, koriander,..)
sap van 1/2 limoen
olijfolie

Verwarm de oven op 180graden.
Laat de garnalen ontdooien en dep ze droog. Mix 1 tomaat, de paprika, knoflook, verse kruiden en de garnalen in de blender. Giet er een scheut olijfolie bij en het limoensap. Kruid stevig met p&z.
Vul de inktvissen met dit mengsel op, sluit ze af met een prikker. Zet ca. 20 min in de oven.

Smakelijk!
Liefs, Saartje

2 opmerkingen:

  1. Ik huiver een beetje voor de inktvis... Maar het ziet er wel lekker uit.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedoel je diepgevroren scampi's? En is 1kg niet heel veel voor 2 P?

    BeantwoordenVerwijderen