maandag 3 januari 2011

De planning... (mét opvolging)

Mijn week ziet er als volgt uit, ik laat jullie in deze blogpost dan wel weten (wanneer de dagen verstreken zijn) hoe het verlopen is (in blauw)!


maandag : eerst wat uitslapen, na een druk nieuwjaarsweekend. Daarna inkopen doen in onze kralengroothandel, binnenkort staan we op de hobbybeurs in Antwerpen en dus hebben we nieuw materiaal nodig!
Inderdaad : we hebben uitgeslapen (laatste dag verlof mannetje) en daarna naar de groothandel. Hebben weer leuke nieuwe spulletjes gekocht! Nu liggen we languit in de zetel!
buit bij de groothandel
dinsdag : vandaag gaan we solden jagen, mams en ik gaan naar het shopping center in Wijnegem. Heb een paar dingetjes nodig, dus het zal lekker druk worden.
Het was inderdaad SUPERdruk in het shopping center, ook weer een idee om al de 2de dag van de solden te gaan pfff. Maar heb toch paar dingen gekocht... 
de buit : zwart truitje, sjaal, handtas, Jules voor school
Vanavond ook weer in lange tijden eens een gewone maaltijd gekookt ipv al die overschotjes van de feestdagen... en nu? feet up en tv time!
woensdag : vandaag een lang to do lijstje, voornamelijk computerwerk : agenda maken voor school, nieuw workshopprogramma opstellen, online bestelling van kralen, mails beantwoorden,... en wat bloggen!
Het takenlijstje zit erop, meeste tijd gespendeerd aan m'n schoolwerk, maar daar zijn we dan al vanaf! Workshopprogramma staat bijna op punt, mails zijn beantwoord, kralen besteld, en bloggen? Volop bezig!
Ook nog een strijkje gedaan, wat opgeruimd, én nog een lekkere "canelloni schotel" uit m'n mouw getoverd! Mmmmm...
Canelloni!
donderdag : overdag nieuwe juweeltjes maken, winnaar voor mijn give away bekend maken, 's avonds naar Cirque du soleil in Brussel!
Vandaag al naar de Ikea geweest, maar echt veel soeps was het daar niet, wel lekker ontbeten voor toch wel €1 (!) per persoon, en een paar dingetjes gekocht. In de namiddag de strijd met de wasmand strijk aangegaan, en om 18.30u vertrokken naar Cirque du soleil. Het was héél mooi, we hebben ons goed geamuseerd. De vorige show die we zagen was toch net ietsje beter...


vrijdag : zouden we de IKEA trotseren? 's Avonds shoppen met mannetje, hij heeft nieuwe truien en broeken nodig.
Vandaag een lui dagje gehad! Beetje uitgeslapen, lekker koffietje en even voor de tv. Daarna wat uurtjes geknutseld, en leuke dingetjes gemaakt waaronder deze ring :
Toch maar niet gaan shoppen, wegens géén zin... Het zal voor morgen zijn!
zaterdag : wekelijkse inkopen doen, 's avonds kerstboomverbranding, sfeer alom!
De supermarkten (2!) getrotseerd en we kunnen weer een tijdje voort...! Vandaag dan toch maar truien voor mannetje gehaald, in solden! 's Avonds maar thuisgebleven, flesje cava was lekker! ;-)
zondag : voorbereiden op nieuwe werkweek (na 2 weken vakantie!) en... luieren!
Luieren hebben we wel gedaan, maar heb toch nog wat werk verzet (was al van 9u wakker) ; gepoetst, gekookt,gestreken,... Maar gelukkig kunnen we straks neerploffen in de zetel!
Groetjes, 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten