zondag 1 februari 2015

Mijn week...

Echt veel steek ik de laatste tijd niet uit...tis te zeggen, de baby verschonen, eten geven, troosten, in slaap wiegen, enz... aan meer kom ik niet echt toe de laatste tijd... Maar ach, ik doe het met plezier!
Dit was mijn week :
-maandag moest ik nog naar de supermarkt en besloot eens langs te gaan bij de Albert Heyn, baby thuis nog verschoond én pap gegeven, dus ik was enkele uurtjes gerust en kon op m'n gemakje rondsnuffelen in de giga-supermarkt! Leuk vind ik dat, om eens te kijken wat ze daar allemaal hebben, lekkere dingen zeg!

lekker fruit bij de AH!

-dinsdag was het shopdag met mams, we gingen naar Hulst : ik heb massa's pampers, voeding en zwitsalproducten ingeslagen! Hema, Etos, Xenos....I love it!

nog gekocht bij Hema en Etos

-woensdag, een dagje thuis met baby. Andere dochter werd opgehaald op school door oma&opa, en ging daar een namiddagje spelen. Ik heb wat opgeruimd, afgewassen, geswifferd en gekookt (tijdens de dutjes van de baby)

-donderdag : ik moest vandaag op controle bij de dokter, omdat ik zwangerschapsdiabetes had, dus ene kind op school, andere kind bij oma&opa en ik vroeg richting ziekenhuis! (alles in orde trouwens). Nademiddag afspraak bij de kapper!

vroege ochtend met een zonnetje

kort kopje

-vrijdag: voormiddag de wekelijks 'marteling'....naar de supermarkt, de Colruyt deze keer ;-) En ook nog even langs de Bio Planet.


-zaterdag, weekend! Gezin-time! Relax! Spelen met de dochter!

Sneeuwwitje in onze zetel gespot ;-)
-zondag : zelfde scenario als gisteren, beetje huishoudelijke taken nog straks, en dan kunnen we morgen weer aan een nieuwe week beginnen....
Fijne zondag nog iedereen!

Liefs, Saartje

2 opmerkingen:

 1. Dat is zo hé met een kleintje in huis. Je denkt dat je niet veel doet, maar eigenlijk doe je heel veel en later denk je. Hoe ik dat toen deed-ik weet het niet meer...
  Ik zit alleszins al een hele tijd in deze periode en loslaten is al veel.

  Groetjes

  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo saartje!slecht weer,cyclocross op tv,wat grieperig..in mn hoekje wat blogskijken,vind ik heel leuk...JOUW blog ontdekt!!maak me vlug "stille"volger,want hij is leuk,mooi,helemaal bekeken!dus je hoort me nog wel,knipoog.groeten uit West-Vlaanderen debora

  BeantwoordenVerwijderen